INDIVIDUALNI RAD

Bilo da je vaš problem strah, anksioznost, nemogućnost postavljanja granica, nedostatak prava na izgovoreno NE, problemi u partnerskim odnosima, karijeri ili bilo kojoj drugoj oblasti života, individualna terapija pruža privatni prostor u kojem možemo istraživati sve ono što je u nama na siguran način uz nježnu i sigurnu podršku terapeuta. 

Tjelesno orijentirani pristup osim razgovora i osvještavanja nesvjesnih obrazaca koji nas tjeraju na krive izbore u životu, pruža i priliku da kroz tijelo izrazimo sve one impulse koje smo zadržavanjem emocija na neki način zamrznuli na tjelesnoj razini.

Kroz pokretanje tijela i glas možemo otkriti koliko je slobodnije mjesto iz kojeg doživljavamo svijet kada pustimo da se slobodno izražava sve ono što mi jesmo u tom trenutku, a da je pritom to sve što dolazi od nas svjedočeno i prihvaćeno od terapeuta. 

Uobičajena dinamika dolazaka za optimalni rad i željene rezultate je dva puta u mjesecu, osim u slučajevima kada klijent treba posebnu vrstu podrške gdje se onda dinamika određuje individualno po potrebama i željama klijenta. Ukoliko se želite naručiti na individualnu terapiju javite se.

Individualna terapija traje 60 minuta, cijena individualne terapije je 60 €.

” Kada sam krenula u terapiju bila sam izgubljena u vrtlogu straha i panike misleći da za mene nema pomoći. Upornim radom na osvještavanju emocija i onoga kako one utječu na moje tijelo osjetila sam mjesto iz kojeg sam puno jača i sigurnija. Iz tog mjesta napadi panike i strah se ne čine više kao da su veći od mene. Hvala Helena..”

Recenzija <3″ – I.K.- 34 god

“Drago mi je da sam se javio odmah čim su krenuli napadi panike i da sam u kratko vrijeme kroz terapiju naučio kako ih preduhitriti i kako doći u kontakt s hrabrim i snažnim muškarcem u sebi. Dobio sam poklon vredniji od svega do sada. Jako sam sretan što sam se javio Heleni.”

Recenzija – D.B.-24god

“Čitav život tražim dozvolu za slobodnim izražavanjem onoga što ja jesam u svome tijelu. Kroz terapiju s Helenom pronašla sam tu dozvolu u sebi i shvatila da sam ja jedina koja si je u životu išta uskratila. To saznanje mi je pomoglo da vratim kormilo života u svoje ruke. Život iz tog mjesta je puno zabavniji i lakši.”

Recenzija – G.S.-51 god